Lanenrijk 2A2 en Waterrijk 4A3

Royaal wonen aan het water

Dit voorjaar gaan er in Weespersluis prachtige herenhuizen, riante twee-onder-een-kapvilla's en exclusieve landhuizen in verkoop, verdeeld over twee woonlandschappen: Lanenrijk 2A2 en Waterrijk 4A3.


Lanenrijk 2A2

In Lanenrijk 2A2 komen 75 statige herenhuizen, acht bijzondere hofwoningen, 22 prachtige semi-vrijstaande twee-onder-een-kapwoningen en drie luxueuze vrijstaande villa’s. Lanenrijk is een prachtige wijk gebouwd in de Fin de siècle architectuurstijl, geïnspireerd op de rijke uitstraling van buitenplaatsen die je tegenkomt langs de Vecht. Een aantal woningen kijkt uit over De Gouw; het water dat straks midden in Weespersluis ligt, óf heeft een kavel aan het water met een gedeelde steiger.

Waterrijk 4A3

In Waterrijk 4A3 komen 28 exclusieve semi-vrijstaande twee-onder-een-kapvilla's en zeven stijlvolle vrijstaande landhuizen. De architectuurstijl varieert van romantisch met een rietgedekte kap tot modern en strak. In Waterrijk staan alle woningen op zeer riante kavels. Landelijk, ontspannen, robuust en altijd oer Hollands met de chique uitstraling van de dorpen langs de Vecht en villawijken in o.a. Bloemendaal en ’t Gooi. Niet hetzelfde, maar met een eigentijdse twist. Hier geniet je in alle rust van de unieke waterverbinding met de Vecht, het IJmeer en de Loosdrechtse plassen. We omschrijven de stijl dan ook als ‘Hollands Water’

Relatie met water en groen

De woningen en villa’s in Lanenrijk 2A2 en Waterrijk 4A3 zijn omringd door water en liggen deels aan De Gouw. Hier ervaar je een aangenaam gevoel van natuur, rust en ruimte. Een aantal van de woningen heeft een weergaloos uitzicht over het water vanaf de voorkant van de woning, of de achtertuin ligt direct aan De Gouw. Alle woningen hebben een voortuin of veranda, voor een nog rijker gevoel van het buitenleven.

Exclusief wonen omringd door water en groen

Hollands water

Sfeervolle terrassen

Wonen aan het water

Vestingstad Weesp

Gevoel van vrijheid

Natuur dichtbij